Du er landet på Klodskasser.dk, det helt rigtige sted at finde plantekasse. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle plantekasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Lav plantekasse / plantestativ i industrielt look” fås til 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udseende, der gør den velegnet til et…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Høj plantekasse / plantestativ i industrielt look til kun 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasserne giver ekstra atmosfære i dit opholdsrum. Plantekasserne har et industrielt og minimalistisk udtryk og er et skønt blikfang i rummet. Plantekasserne har en sort metalramme og en grå urtepotte.
Dette giver plantekassen et minimalistisk udse…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Plus plantekasse 48x47x88 cm grundmalet sort

Næste anbefaling er “Plus plantekasse 48x47x88 cm grundmalet sort”.

Dagens bedste tilbud på “Plus plantekasse 48x47x88 cm grundmalet sort” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 963,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Plantekasse Skab en oase på terassen Plantekasser er oplagte til at skabe en oase på terassen.
Plantekasserne findes både med hjul, espalier og begge dele.
Lad klatreplanter slå sig løs med et espalier eller måske skal tomaterne bindes op? En plant…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Karlstrup plantekasse med hjul 84x30x40 cm natur

Sidste produkt på vores liste er Karlstrup plantekasse med hjul 84x30x40 cm natur som vi har fundet til 399,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Karlstrup plantekasse er perfekt til haven, altanen eller terrassen.
Plantekassen er udstyret med hjul, der gør det nemt at flytte plantekasse rundt.
Information: – Materiale: Rattan – Farve: Natur – Mål: 84x30x40 cm…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste plantekasse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse plantekasse:

Dyreste Plantekasse på listen er Rund plantekasse – Atlas-200 cm fra Zinkbakken.dk med en pris på 16999.15. Billigste udvalgte Plantekasse er Sort Plantekasse i Filt – 40x30x20cm som du kan købe for 69.00 hos Evermart.dk. Forskellen på de to priser er 16930.15 kr.
Ovenstående Plantekasse data og priser er hentet fra 26 butikker (Lammeuld.dk, Davidsenshop.dk, Coop.dk, Fenomen, Havehandel.dk, Kabeltromlen.dk, Havemøbelland, Designhome.dk, Altanbutikken.dk, Altanliv.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Fyr-selv.dk, FC Beton, Bolig & Haven, byhornsleth.dk, MrPerfect.dk, Gucca.dk, Zinkbakken.dk, Hjemmets, Pejsen.com, Homeshop.dk, Bydahlliving.dk, Packhouse.dk, Erling Christensen Møbler, Evermart.dk, Coolshop.dk). Alle Plantekasse tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plantekasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Plantekasse blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plantekasse: