Du er landet på Klodskasser.dk, det helt rigtige sted at finde OnGear kassette. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OnGear kassette tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OnGear – Aftrækkersæt til kassette – Sort

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Cykelpartner
  • Mærke: OnGear
  • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Cykelpartner.

Her kan “OnGear – Aftrækkersæt til kassette – Sort” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette OnGear aftrækkersæt består af en aftrækker med styr og en frikansholder med kæde.
Værktøjet er udv…

Se hos Cykelpartner ❯❯

2: OnGear – Aftrækker – Til Shimano HG kassette / Centerlock låsering

Anden anbefaling har vi fundet hos Cykelpartner, hvor du kan købe OnGear – Aftrækker – Til Shimano HG kassette / Centerlock låsering til kun 39,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne OnGear-aftrækker skal bruges til en Shimano HG kassette lock-ring på 7, 8, 9, 10 og 11 gears kassetter og til centerlock montered…

Se hos Cykelpartner ❯❯

3: OnGear – Aftrækker – Til Shimano skruekrans & Campagnolo kassette

Sidste produkt på vores liste er OnGear – Aftrækker – Til Shimano skruekrans & Campagnolo kassette som vi har fundet til 35,- hos Cykelpartner.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne OnGear aftrækker passer til Shimano skruekranse og Campagnolo kassetter med lock ring samt ældre typer af Campagnolos krankbokse….

Se hos Cykelpartner ❯❯

Dyreste OnGear Kassette på listen er OnGear – Aftrækkersæt til kassette – Sort fra Cykelpartner med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Kassette er OnGear – Aftrækker – Til Shimano skruekrans & Campagnolo kassette som du kan købe for 35.00 hos Cykelpartner. Forskellen på de to priser er 144 kr.
Ovenstående OnGear Kassette data og priser er hentet fra 1 butikker (Cykelpartner). Alle OnGear Kassette tilbud er opdateret i dag 27-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kassette guides:

Fandt du ikke det rigtige Kassette blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kassette: